sommar!

kära nån vad tiden gått sedan senast jag skrev. Halva sommaren har hunnit passera och tja, inte så jätte mycket har väl hänt. I slutet av maj var jag ner till Stockholm, tåg resan ner var mysig, men tung eftersom jag inte kunde sova, "dagen föredopparedagen-syndromet" lite. Jag strosade runt i staden och på eftermiddagen åkte jag till stadion och såg black label society och senare Ozzy osbourne. Och jag måste säga att Zakk wylde Ozzy och Geezer var otroliga! Tänk vissa behåller sin talang trots åldrande och förtäring av vissa ej så hälsosamma toxin.
Det var fantastiskt!
Efter giget mötte jag upp min älskade vän jaeger, tre år sedan senaste och det blev ett kärt återseende. Han och hans kompisar tog med mig på stan och vi hade en helt sjukt rolig natt, tills min trötthet övertalade fyllan att det var dags för mig att däcka, efter sisådär fyrtiofem timmar intensiv vakenhet.
Fick ungefär inte ett dygn ens med Jaeger men tiden vi fick var toppen, och som om inget förändrats trots tiden som gått sedan vi sist sågs. Han är underbar den pojken!
Med en hel del fluidum under mina lock så lämnade jag stockholm och min fina fina vän efter alldeles för lite tid.
Sen efter det har väl sommardagarna bara rusat förbi oss, midsommar, blev nästa tillfälle att lägga på minnet från denna sommar för oss. Vi var i mina svärföräldrars stuga och firade med Johans släkt, blev i överlag en jätte mysig helg, god mat, trevliga människor och bara lugn. Och så hade vi förståss Helmi med oss och hon tyckte det var jätte roligt!

Vi har haft mycket regn i år. Dock den tiden som det varit motsatsen så har det varit kanon fint! Nu senaste dagarna har vi haft superfint, så jag har fått mig en redig bonnbränna vill jag lova.

Nästa plan för oss är Johans semester, då blir det Första stop mina föräldrar, nästa stop hans föräldrar, efter det ska vi lämna liten hos far och efter det bär det av för oss till Johans fina faster Anita och hennes gubbe i deras stuga. Det sistnämnda ser jag fram emot extra mycket!

På lördag ska vi lämna liten hos sin farmor där hon ska sova över själv för andra gången nånsin, vi ska grilla med några hemma hos oss och sen gå på något som kallas "BarBro", Det är under bergnäsbron och det ska tydligen vara typ nåt gig där, och pubtält och sånt, lär väl blåsa så inni rackarns men det blir säkert trevligt, bäst av allt att få vara ledig med min älskling!


Så, sommaren fortsätter nu, med förhoppningsvis fler fina soldagar och några fler fina minnen att tänka tillbaka på under höstens mörka timmar.

Önskar er alla en fin sommar!



På återseende.


btw; jag har tagit kanon fina bilder denna sommar, som jag naturligtvis ska dela med mig av här, inom kort.