inatt

Just nu

godnatt mr Tom

saknar dig!

Skänker en tanke upp i himlen till min älskade morbror Tom, som lämnade oss i somras. En av flera kreatörer i familjen!

Tatuering#2

Av Terese salestedt
Av Terese salestedt

#1

Av Terese salestedt
Av Terese salestedt

tatuering#3

fjäril på benet. släkt tatuering typ:)
Av Terese Salestedt

Fjärilstatuering och diverse...

Börjar känna att det är dags att uppdatera lite här. Har dock inget topp inlägg på lager just nu för min hjärna står lite i standby för tillfället. Idag är jag i Luleå hos min älskade. Var här en vecka sen följde han till mig och stannade till i måndags, då åkte han och jobbade och på onsdag kväll kom han och sov en natt hos mig och så följde jag hit, börjar kännas som att vi har varannan vecka boende hos varandra, eller iaf jag för när jag inte har damen så är jag här och våldgästar.

Jag har gjort en ny tatuering, en stor fjäril med rasta färgerna i vingarna och vita små döskallar i vingarna. Den täcker typ en decimeter i bredd och nästan lika mycket i höjd så på mina små ben tar den upp rätt mkt plats, ska göra en till ovanför som är lite mindre och som har vingarna lite ihopslagna. Den är öm och svullen just nu men fucking awesome! Jag är fett nöjd faktiskt. Och för att påpeka, min Kusin har gjort den, hon är även inrednings rådgivare och nedanför hittar du länk till hennes blogg, och min fjäril är hennes tolfte tatuering som hon gjort, madskills kan man lugnt säga. Ska försöka få upp en bild här på senaste tatueringen oxå.
Tessa <------- Min kusins blogg.

Som sagt, i nuläget står min hjärna på standby lite, vet inte varför egentligen. Mår inte direkt dåligt, men jag mår inte heller bra. Mkt gamla känslor som rörts upp på sistone då jag börjat snacka med en gammal polare till mig. Känns skumt, och melankoliskt på något vis att prata om minnen från förut, minnen som man egentligen inte minns. Jag har tappat så mkt, antar att jag förträngt mkt, typ förträngt saker som hänt under jobbiga perioder. Minns inte mkt av mina tonår t.ex, nog för att jag var full ofta, men jag har glömt mkt i nyktert tillstånd oxå. Jag har glömt grejjer från när jag var liten, som om jag skulle vara gammal, men jag är liksom 23 och en tio års period borde man inte glömma så mkt från egentligen.
Eller så har jag fått tidig alzeimers kanske, it vet ja...

Jag har en del ångest just nu, fast bara korta stunder, det brukar oftast komma och stanna åtminståne över en kaffe kopp eller så, men nu på senaste har jag fått ångest slängar hit och dit som har varit väldigt korta, och helt utan orsak oftast. Just nu har jag en sån, obehagligt för jag hade en rätt soft känsla när jag började skriva och plötsligt kom en klump i halsen bara sådär. Kan slå vad om att det är borta innan jag avslutat inlägget. Jävla knepig jag är ändå...
Nästa helg ska min älskling ha alonetime med sin pojkvän, så då ska jag och liten packa våran kappsäck och åka till el madre och los papos. Förhoppningsvis kommer min trogna vapendragare och högra hand Anna-karin och så ska vi köra sleep over like old times, äta mackor med grönpepparsås och skit på och prata till alldeles för sent och sen skeda ihop oss och säga godnatt flera ggr innan vi verkligen menar det och somnar. Jag saknar henne, varenda dag. Tänkte häromkvällen på senaste åren, vi har liksom glidit isär under en period men ändå så har som inget förändrats emellan oss. Jag har få vänner, som verkligen är mina vänner genom allt, trots alla mina fel och brister. Få är kvar för att jag brutit med de som inte varit bra umgänge nu när jag har barn. Några har jag glidit isär med i brist på saker att prata om då vi ses. Några har jag tappat kontakten med för att dom av någon anledning inte längre velat finnas i mitt liv, och många tappade jag för att jag strulade mkt tidigare. Anna-Karin är en av de få som faktiskt varken relationen förändrats med eller som lämnat mig när det strulat runt mig, där är det snarare jag som dragit mig undan för att inte dra in henne i något eller för att hon ska slippa bli lidande, tror inte att hon ens visste hur illa det var fören jag började snacka med henne om det rätt nyligt. Annars vet hon nu för hon läser min blogg;)

Hur som helst, så har jag nu hennes initialer in tatuerade, jag har vänner som säkert reagerade på varför dom inte har sina på min arm pga jag träffar dom oftare och vi är som syskon, men det är inget emot dessa personer, det är andra orsaker. AKS tatueringen började som ett skämt, typ en kul grej bara, jag var ju allvarlig att jag skulle göra den men när jag satt och skulle göra den så insåg jag att fan, det finns skäliga jävla orsaker att hon ska stå där, inte bara för att bevisa att jag fan gör det jag säger, utan för att det är lika självklart som att min dotters namn ska stå där, hon är min bästa vän, och har alltid funnits där, och vi har hållit ihop så länge trots en heel del skit. Passande oxå att vi känt varandra i ganska precis tio år nu.
Du är viktig Anna-karin, en vacker person på både utsidan och insidan, och det finns fläskskallar som inte fattar det, det finns folk jag vill spräcka läppen på för att dom inte ser hur fantastisk du är. Och oavsett om vi nu mot förmodan skulle sluta vara vänner eller så, så har du haft en stor del i mitt liv, satt stora spår med dina små hobbit fötter i min minnesbank, så du ska ha en plats på min arm, så äre ba!:)
Nu ska jag hjälpa min babe att städa lite. Hoppas alla får en fin helg.

BTW, händer nåt fett typ i boden eller nå imorn?
peace.

Du är den där stjärnan som lyser starkare än alla andra, den som bränner fast i synen en lång stund efter att man slutat titta.

Det ensamma gröna lövet som envist hänger kvar på grenen när alla andra vissnat och fallit till marken.
Den där elden som brinner efter en lång dag ute i kylan, som värmer som om man frusit hela livet.
Du är som ett efterlängtat glas vatten efter en promenad eller cykeltur.
en välförtjänt vila
en kram
eller ett vackert ord..
Du är allt det där man uppskattar så mycket
och allt det där man alltid minns.
du är värdefull.
J

Infall


Man dansar däruppe - klarvaket
är huset fast klockan är tolv.
Då slår det mig plötsligt att taket,
mitt tak, är en annans golv.-- Nils Ferlin

Nils Ferlin